BULIS VÁROSNÉZÉS

party-limo-budapest-02Hadd ajánljuk neked az egyik legnépszerűbb szolgáltatásunkat elsőként! Ez a legvagányabb szórakozás, amit el lehet képzelni a limuzin bérlés terén. Minden, amit a filmekből már olyan jól ismerünk pezsgőzés, napfénytetőn való kihajolás, fotózkodás a limó előtt… A limóban… Mindezt egy elképesztő buli közepette! Megvalósult álom, ugye?

Amikor eljön a hétvége, és letesszük a lantot, kifújjuk magunkat az egész hetes hajtás után. Sokszor felmerül bennünk, hogy milyen jó lenne kicsit kirúgni a hámból… De nincs kedvünk erre a helyre menni. A másikon nem lesz jó a zene. A harmadik túl messze van. Mit lehet ilyenkor tenni?, kérdezzük. A válasz egyszerű: már a buli helyét is ki lehet választani nálunk! A gyönyörű fényárban úszó belvárosban? A lágyan fodrozódó Duna mellett? Nem jelent akadályt! Béreljetek limuzint egy bulihoz! Szedjétek össze a csajokat, és legyetek egy estére Ti a Szex és New York sztárjai!

RÓLUNK MONDTÁK

„Elképesztő volt. Szó szerint. Nem ez volt az első limózásom, de gyakorlatilag a legjobb. Soha ekkorát még nem buliztam, a szolgáltatás pedig kifogástalan volt. A pezsgő finom, a zene jó, a sofőr helyes. A számát sajnos nem kaptam meg, de egy közös fotóra azért összeálltunk. Számomra nyilvánvaló, hogy legközelebb is ezt a limuzin társaságot keresem fel.”

– Anett – 

„Csalódtam már limuzinos cégekben korábban, ezért – bevallom őszintén –, félve vágtam neki ennek a kalandnak. Amikor Edina, a barátnőm azt mondta, limuzint bérelt, amivel körbejárjuk majd Budapestet, sok jóra nem számítottam. Azonban EZZEL a társasággal már az első pillanatban azt éreztem, jó helyen vagyok. Már csak az, ahogyan fogadtak minket… Fontos, és egyenjogú partnerként. Kicsit úgy éreztem, egy Julia Roberts-filmbe csöppentem. Nagyon élveztem ezt a bulit, utólag is köszönöm, hogy visszaadtátok a bizalmamat!”

– Barbi –

„A legjobb társaság, amelyhez valaha közöm volt. Szuper csapat, még szuperebb problémamegoldó-képesség. Komolyan mondom, nem hittem volna, hogy hajnalban is a rendelkezésünkre állnak a limóval, és arról már ne is beszéljek, milyen igényeket szabtak a barátnőim… De minden klappolt. Egyáltalán nem volt probléma, és még a pénztárcánkat is megkímélték, amennyire lehetett. Jobbat nem, rosszabbat el tudok képzelni.”

– Kata –