SZÜLETÉSNAP, ÉVFORDULÓ

party-limo-budapest-05Minden évben van egy nap, amikor az embernek ébredés után az eszébe jut:megint egy évvel öregebb lettem.Régen ilyenkor tortát ettünk vagy zsúrt tartottunk, ma már a barátaink szerveznek nagy bulikat nekünk. Elengedhetetlen kellékké vált a limuzin bérlése is, és garantáltan szuper meglepetést okoz. Egy kör Budapest leggyönyörűbb városrészein, éjszakai megvilágításban – tökéletes ajándék. A buli pedig már elkezdődhet út közben a limuzinban, az ünnepelt kezébe kötelező egy teli pezsgőspoharat nyomni! A limuzin sofőr megáll nektek a legemlékezetesebb helyeken, és szívesen készít fotókat is, amelyek szintén emlékezetesek lesznek majd. Egy őrült, mozgó limóparti, amelyet mindenki irigykedve figyel… Légy Te is a részese, lepd meg egy barátodat!

RÓLUNK MONDTÁK

„Nem kértem semmit a szülinapomra, de rám telefonált a húgom, hogy rámaradt két jegy valami musicalre a színházban, és jobban teszem, ha vele tartok. Én meg mentem, a színháznál találkoztunk. Vártam, vártam, majd egyszer csak, az arra külön kijelölt helyre, megérkezett egy óriási limuzin. Merengtem, vajon kit fuvaroznak ilyen luxusautóval, amikor megláttam, hogy a napfénytetőn kihajol a húgom. Fülig ért a szája, nekem meg azonnal leesett a tantusz. Ezúttal nem ékszert, hanem bérelt egy limuzint nekem! Bevágódtam mellé, ahol a két legjobb barátnőm fogadott. Csak négyen voltunk, a limuzin sofőr igyekezett tapintatosan láthatatlanná válni.

Keresztbe és kasul haladtunk a városon, finom pezsgőt kortyolgattunk, és élveztük a bérelt limóból az életet. Köszönöm!”

– Judit – 

„Nagyon izgultam, vajon hogy fog az öcsémnek, Gergőnek tetszeni a meglepetésem. A nagy távolság miatt sajnos keveset látjuk egymást, és az sem segít, hogy majd’ tíz év korkülönbség van köztünk. Komoly fejtörést okozott, mivel lepjem meg a születésnapján, minden sablonos ajándékötletet elvetettem. Valami igazán nagy durranást akartam, amikor egy szalagavatós film megadta az alapötletet. Felhívtam Gergő legjobb barátját, hogy szervezzük meg közösen a bulit, mégpedig egy menő bérelt limuzinnal felvezetésként. Rögtön benne volt a dologban, és megígérte, majd elmeséli, hogyan sült el a dolog.

Másnap mindenhol a neten azt láttam kiírva, hogy ez volt Gergő legjobb születésnapi bulija, és az összes képen ott volt a védjeggyé vált hófehér bérelt limuzin is…”

– Anna –