PARTY / BULI TRANSZFER

party-limo-budapest-01Lekéstétek a buszt? Elment az utolsó vonat is? Túl drága a taxi? Nem fértek be egy autóba, mégis együtt szeretnétek utazni? Ha valaha is átélted már ezeket, akkor tudod, milyen fontos az egyszerű és biztonságos közlekedés. Neked ajánljuk ezt az opciót, ha:

Nem szeretnél reggelig várni. Ha nem szeretnél fagyoskodni egy buszmegállóban. Ha a barátnőiddel szeretnél utazni. ha egy autóban mennétek kettő helyett. Ha a bulira igyekeznétek – stílusos belépővel egy gyönyörű limuzinnal. Ha a bulit hagynátok el – kényelmes utazással. Hívhatsz minket a legmeredekebb időpontban is, állunk rendelkezésedre!

RÓLUNK MONDTÁK

„.Abban a fél órában, miután a sofőr értünk jött, és hazafuvarozott minket a külvárosba a csodás limuzinnal, szerencsésnek éreztem magam. Biztonságban voltam, kifogástalan körülmények között. És manapság ez az, amire nem sajnálhatjuk a pénzt. Magas sarkúban, rövid ruhában átvágni a fél városon? Azt már nem.Ezentúl a lányokkal mindig így utazunk majd.”

– Andi – 

„Anyukám a tizennyolcadik születésnapi bulimra bérelt nekünk limuzint. Mielőtt elindultunk volna hazafelé, csupán telefonálnunk kellett, és a sofőr már várt is ránk. Minden olyan hihetetlen volt! Anya azért „lepett meg” ezzel a lehetőséggel, mert nem akarta, hogy éjjel magunkban kóricáljunk. Nagyon szuper érzés volt.”

– Petra –

„Hatan indultunk volna bulizni a világvégére – legalábbis olyan „távoli tájra”, amelyet csak az egész várost körbekerülve lehet tömegközlekedéssel elérni, máshogy nem. Ezen úgy felháborodtam, mint még sosem, és azt mondtam a lányoknak: végeztem a buszozással! Elővettem a telefonom, rákerestem a limuzin-társaságokra a neten (ez volt a legszimpatikusabb), és kértem egy ajánlatot. Ezzel a bombasztikus transzferrel egyszerűen és hatékonyan utazhattunk, az ügyet pedig pillanatok alatt megoldották! Imádom, hogy ilyen modern világban élünk.”

– Daniella –