INGYENES CLUB BELÉPŐK

HELLO BABY BAR

MORRISON’S

LIGET

PEACHES

REMIX


ÉRKEZZETEK LIMUZINNAL a HELLO BABY BAR-ba és az egész társaság ingyen mehet be.

Hallani olykor, hogy vannak helyen a fővárosban, ahol nem mindig a mindennapi uncsi slágerek szólnak. Ahol változatosak az arcok, különleges  kiszolgálás és  programok szórakoztatják a buliznivágyókat. Ezt a szájról-szájra terjedő pletykát most mi hivatalosan meg is erősítjük, és egyben meg is hívunk egy különleges estére a Hello Baby Bár-ba. Rettentő jó lokációval és belső térrel rendelkező létesítmény jó pár éve töretlenül szolgálja ki a sepciális igényű népet, akik preferálják a külföldi előadókat, nem feltétlen a main stream vonalból. VIP terme kellemes és naprakész szolgáltatással várja azokat, akik szeretek a tömegektől elkülönülve kikapcsolódni exclusive kiszolgálással és társasággal együtt. Az Adrássy Úti Villa várja a kalandravágyókat.

 

LIMUZINOS AJÁNLATUNK: KLIKK IDE

Rendeléshez hívjon a +36 30/929-5060-as számon.

 ÉRKEZZETEK LIMUZINNAL a MORRISON’S 2-be és az egész társaság ingyen mehet be.

Tökéletes lokáció, non–stop partyk, számtalan tánctér, válogatott zenék minden stílusból és nem utolsósorban pénztárcabarát. Igen, ez a Morrison’s 2 lesz, mely már több mint egy évtizede boldogítja az odalátogatókat, mint „tuti megoldás az estéhez.” Az italakcióknál csak a hangulat dob nagyobbat. Vegyes közönségével, amiben a világ minden tájáról érkezőket megtalálhatsz, egy igazi  kuriózum. Csajos esték, kanbulik, ereszd el a hajam és sok megannyi hajmeresztő esemény színtere, ahol garantált a nagy menés. Látogass el e helyre, és légy része a hamisítatlan pesti éjszakának.

LIMUZINOS AJÁNLATUNK: KLIKK IDE

Rendeléshez hívjon a +36 30/929-5060-as számon.

 ÉRKEZZETEK LIMUZINNAL a LIGET-be és az egész társaság ingyen mehet be.

Egy kellemes hely a 30 fölötti közönségnek is. Valóban létezik és nem is akármilyen szinten. A hely 3 tánctérrel várja a buliznivágyókat a legjobb Dj-kkel. Az aréna tánctéren a mai legismertebb és legkedveltebb trekkek szólalnak meg, őket követik a legvadítobb mixek és további érdemes darabok. Aki esetleg az R’n’B-t favorizálja, annak sem lesz idegen a hely, hisz az ő preferenciáiknak is kedvez a klub. Egy szuper hangzással ellátott R’n’B terem vár azokra, akik az amerikai életérzést keresik és ráznának egy hatalmasat. A sor itt még nem ér véget, hisz a közkedvelt és továbbra is reneszánszát élő RETRO kedvelők is otthora találhatnak itt. Folymamatos italakciók, bérelhető asztalok, nem mindennapi környezet, tehát Liget Klub.

LIMUZINOS AJÁNLATUNK: KLIKK IDE

Rendeléshez hívjon a +36 30/929-5060-as számon.

 ÉRKEZZETEK LIMUZINNAL a PEACHES-be és az egész társaság ingyen mehet be.

Mindent vagy semmit? Ezt a kérdést tedd fel magadnak a hétvége előtt. Ha a „mindent” jött ki eredményül, akkor van számodra egy ajánlatunk. Képzelj el egy olyan estét, ahol minden egyben van. Egy igazi high – class mókát, ahol egyik klassz R’n’B muzsikát után követi a másik, nem akármilyen Dj-k kezei alatt. A következő amiről beszélnünk kell azok a frissítők. A hely bárjában a belváros legvonzóbb ajánlataid találod meg, profi kiszolgálással és választékkal. A létesítmény gondoskodik az extrákról is, azaz VIP boxok és egy termek várják azokat a cendégeket, aki kszeretnek a kíváncsi szemek előtt, exculive keretek között kikapcsolódni, mind ezt hamisítatlan amerikai hangvételben és életérzéssel vegyítve.

LIMUZINOS AJÁNLATUNK: KLIKK IDE

Rendeléshez hívjon a +36 30/929-5060-as számon.

 ÉRKEZZETEK LIMUZINNAL a REMIX-be és az egész társaság ingyen mehet be.

Aki szeretné érezni, milyen is az a pesti éjszaka, fontos a jó lokáció és nem a legfiatalabb közönséghez tartozik, annak a REMIX lehet a második otthona. Elsőként említendő a „HOT MEN DANCE” showműsora, ami kifejezetten a hölgyeknek kedveskedik egy pikáns, vágykeltő revü műsorral, melyben a város legvadítóbb fiai mutatják be tánctudásukat és talán még többet is. Vásárolj jegyet előre, hisz hamar elkapkodják! Továbbá a hely belsp kialakítása és italválasztéka is gondoskodik az extra élményről, melyből nem lesz hiány. Válogatott Dj társaság garantálja a hangulatot a mai slágerek és a RETRO disco legfényesebb darabjaival.

LIMUZINOS AJÁNLATUNK: KLIKK IDE

Rendeléshez hívjon a +36 30/929-5060-as számon.